Marius Croitoru, nervos după remiza cu Academica Clinceni: „E penibil, jenant! De ce să plătesc eu?”

FC Botoșani a remizat cu Academica Clinceniscor 1-1, în epilogul etapei a 11-a din Liga 1. După meci, antrenorul Marius Croitoru l-a criticat dur pe arbitrul Viorel Flueran pentru că a validat golul cu mâna marcat de Bautista Cascini, în minutul 77. Croitoru a vorbit și despre eliminarea lui Edjouma, care a fost trimis cu ușurință la vestiare în minutul 57, după ce în prima repriză a fost iertat în două rânduri de cartonașul roșu:

Marius Croitoru, nervos după remiza cu Academica Clinceni: „E penibil, jenant! De ce să plătesc eu?”

„Malcom Edjouma este un jucător important pentru echipă, acum pot să-mi reproșez că nu l-am schimbat. E penibil, jenant ce s-a întâmplat în seara asta. Am luat gol cu mâna, Malcom a fost eliminat degeaba. El trebuia eliminat când a făcut fault de roșu, vorbesc de corectitudine. Nu trebuia eliminat pentru nimic! El poate repeta greșeala acum. Nu poți îndrepta o greșeală cu altă greșeală! Sunt de acord ca fotbalul să se joace într-un stil fair-play. De ce să plătesc eu, ca antrenor, pentru greșeala arbitrului? Așa cum există antrenori de Liga 1, Liga 2, Champions League, așa există și arbitri. Ei se antrenează pentru a vedea astfel de faze, cum a fost golul cu mâna”, a spus Marius Croitoru, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.

Cum a reușit Cascini să marcheze un gol cu mâna în Clinceni – Botoșani 1-1

Cascini a marcat, dar din reluările TV s-a observat cum mingea a intrat în plasă, după ce a fost deviată cu mâna.

În minutul 77, pe un fond de dominare al trupei din Ilfov, Moulin a reluat cu latul de la limita careului de 16 metri, după care mingea s-a lovit de mâna dreaptă a lui Cascini și a intră în poartă.

Fotbaliștii botoșănenilor au protestat imediat, au cerut henț, numai că arbitrul Viorel Flueran a lăsat jocul să continue. Este clar că nici ”centralul”, dar nici asistenții nu au observat infracțiunea.

După ce a văzut faza, Ianis Zicu, prezent în studioul Digi Sport, a oferit replica serii: ”Cascini este argentinian. A fost a doua mână a lui Dumnezeu”, a spus Zicu, la Digi Sport.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *