Botoșănenii pot plăti sume fixe la facturile de gaze naturale, timp de 11 luni. Anunțul făcut de EON!

E.ON Energie România lansează E.ON Cost Control Gas, un produs care asigură aceeași factură, lună de lună. Astfel, clienții vor plăti timp de 11 luni sume egale, indiferent de consumul lunar de gaze naturale. Sumele lunare se stabilesc pentru fiecare client în parte, în funcție de consumul ultimului an. În a 12-a lună va fi emisă factura de regularizare, potrivit unui comunicat al EON.

Pentru a veni în sprijinul clienților care își doresc să aibă cheltuieli predictibile lună de lună, E.ON Energie România a lansat un nou produs, E.ON Cost Control Gas. Astfel, indiferent de consumul lunar de gaze naturale, clienții vor avea de achitat sume egale, timp de 11 luni. Suma lunară se va stabili pentru fiecare client în parte, în funcție de istoricul consumului din ultimele 10-12 luni sau de convenția de consum.  Prețul gazelor naturale pentru cei care optează pentru acest produs este fix timp de 12 luni.

Am dorit să oferim clienților posibilitatea de a avea un control mai bun al costurilor cu factura la gaze naturale. Noul produs uniformizează valoarea facturilor emise lunar, indiferent de anotimp, și astfel se reduce presiunea pe bugetul familiei în perioada de iarnă când, în mod firesc, costurile cresc odată cu punerea în funcțiune a instalațiilor de încălzire. În același timp prețul gazelor naturale rămâne fix, timp de 12 luni ”, afirmă Claudia Griech, directorul general al E.ON Energie România.

Regularizarea financiară se va face în luna a 12-a când clientul fie primește banii înapoi în cazul în care suma valorilor de plată lunare este mai mare decât valoarea consumului realizat, fie plătește depășirile pe factura de regularizare. Produsul se poate contracta simplu și rapid, exclusiv online pe eon.ro

În plus, clienții E.ON de gaze naturale care optează pentru E.ON Cost Control Gas intră automat în tombola cu premii pentru un consum redus de energie: 1.000 de seturi a câte 10 becuri LED, 10 premii a câte un an de energie gratuită sau marele premiu, noul OPEL MOKKA 100% electric, mai precizeaza sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com