Doi frați din Botoșani, de șase și doi ani, la spital după ce o poartă metalică a căzut peste ei. Unul dintre copii, în comă

Accident teribil suferit la joacă de doi copii, de șase și doi ani, dintr-o comună din județul Botoșani. Incidentul a avut loc la Copălău, cei doi frați fiind zdrobiți de o poartă metalică.
Copii se suiau, în joacă, pe poarta montată pe un sistem de role, iar, la un moment dat, aceasta s-a desprins din sistemul de siguranţă care asigura stabilitatea ei, iar bucata mare de metal a căzut peste ei, prinzându-i sub greutatea sutelor de kilograme. Micuții au început să țipe, moment în care părinții au ieșit în curte și au văzut scena.
După ce au ridicat poarta de peste copii, părinții au sunat la 112 şi au cerut ajutorul cadrelor medicale, la faţa locului ajungând o ambulanţă cu medic. Fetiţa prezenta traumatism cranian acut deschis, fiind transportată la spital în comă de gradul II-III. Ulterior, a fost transferată la Iași.
Băieţelul, de doi ani, a ajuns la spital cu un traumatism cranian acut închis, fără pierdere de cunoştinţă. Acesta a fost stabilizat, fiind ulterior externat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *