Singura piscină privată din Botoșani, deschisă pe perioada pandemiei de COVID-19

centru spa lebada botosaniSingura piscină privată din municipiul Botoșani rămâne deschisă pe perioada pandemiei de COVID-19. Centrul SPA de la Popasul Lebăda este deschis, în fiecare zi, tuturor clienților vaccinați, care au acces atât la bazinul cu apă sărată, unic în Botoșani, cât și la saună și haman.

Singura piscină acoperită din Botoşani pare să aibă un rol balnear și de relaxare important pentru populaţia din zonă. Centrul Spa Lebăda, aflat în incinta Popasului Lebăda, de la ieşirea din municipiul Botoşani spre Iaşi, oferă clienţilor săi acces la bazinul cu apă sărată de la Salina Cacica.

Pe lângă piscina cu apă sărată încălzită, Centrul Spa Lebăda dispune de saună finlandeză, baie cu aburi turcească cu aromaterapie şi cromoterapie, dar şi jacuzzi sau salon de masaj și de înfrumusețare, serviciile fiind all-inclusive pentru toate spaţiile de relaxare.

La accesul în centru, clienţilor li se asigură halat de baie, prosoape şi papuci.

centru spa lebada botosaniReprezentanţii centrului susţin că hidroterapia cu apă sărată din Salinele Cacica ajută la tratarea mai multor afecţiuni cum ar fi: stări de oboseală prelungite, stres, afecţiuni musculare, articulare şi artrită; afecţiuni reumatismale ce merge până la artroze şi preartoze (artroza genunchiului, şoldului, umărului, cotului, mâinilor) fază inactivă; osteoporoza algică a coloanei vertebrale; spondiloze (cervicală, dorsală, lombară, forme simple, fără complicaţii neurologice); nevralgii lombosciatice şi deficit funcţional.

Pe langa acestea, hidroterapia cu apă sărată se mai recomandă si după entorse, fracturi, luxaţii ale membrelor, tratate ortopedic, afecţiuni ale organelor genitale masculine (tulburări de dinamică sexuală, impotenţă, infertilitate), tulburări funcţionale genitale la femei (frigiditate), metroanexite, cervicite, cistite cronice, insuficienţă ovariană.

Pentru rezervări sau detalii, puteţi suna la 0751 / 811.775 sau 0231  / 528.242

sau pe facebook. Dă click aici!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *