FOTO Primar în chiloți la „interviu” cu angajata. „Mai aveai puțin și mă dezbrăcai în fața camerei”

Un primar liberal, chiar în seara Congresului PNL, se distra, dezbrăcat, într-o cameră de hotel, promiţând diverse posturi unei domnişoare aflată la un interviu de angajare pe dezbrăcate.

Presa din Brăila a publicat imagini incredibile cu primarul comunei Gropeni din județul Brăila, Stan Malinche, dezbrăcat, în camera de hotel, în seara Congresului PNL.

Declarații de dragoste printre enumerarea posturilor la care tânăra este „eligibilă”

Deşi însurat, edilul îi face declarații de dragoste unei viitoare angajate și chiar îi enumeră posturile pe care aceasta le-ar putea ocupa în primăria pe care o conduce.
Tânăra în cauză a dat publicității o serie de fotografii și clipuri video în care primarul îi face complimente și chiar îi oferă un loc de muncă la una din direcțiile subordonate instituției pe care o conduce. Cei doi s-ar fi cunoscut pe Facebook, unde edilul a abordat-o făcându-i numeroase complimente.

Domnişoara, căreia i s-a promis un loc de muncă la primărie, insistă în filmare ca Malinche să-i spună exact cu ce o poate ajuta. Inițial, edilul s-a ferit să-i ofere detalii viitoarei angajate. „Astea sunt niște lucruri sensibile, care nu putem să le discutăm decât față în față. De ce nu înțelegi? Putem să spunem că ne fu*em, putem să spunem că facem orice. Tu mai aveai puțin și mă dezbrăcai de chiloți în fața camerei”, spune primarul în clipul video.

dila a continuat şi după ce valurile alegerilor PNL-iste s-au mai domolit, iar Malinche, susţinător al lui Florin Cîţu, s-a simţit şi mai sigur pe promisiunile făcute. El i-a spus tinerei că va avea grijă de ea și o va ajuta „în prisma alegerilor care au fost zilele trecute”.

„Am spus că începând din momentul ăsta trebuie să ai încredere în mine și că vom avea o colaborare (…) Astea sunt niște lucruri sensibile, care nu putem să le vorbim prin telefon. Din moment ce ți-am spus că îmi doresc să te ajut… Nu sunt un om care doar să promit și dup-aia… Ți-am spus, să nu crezi că duc lipsă de femei! Ți-am promis și ești probabil printre puținii oameni din viața mea, care am promis că te ajut!”, îi spune primarul Stan Malinche viitoarei angajate.

„Eu zic că mai bine asistență socială”

La insistențele tinerei cu privire la postul promis, Malinche a cedat și i-a oferit câteva posibilități de angajare pe funcții publice.

„Te pot ajuta să te angajezi, da? E bine? Cu un post de.. ce vrei? Asistență socială, da? Nu ți s-ar potrivi! Cu siguranță Taxe și Impozite, Achiziții Publice, nu ți s-ar potrivi! Eu zic că mai bine Asistență socială. De exemplu, nu știu dacă s-ar potrivi la Rezolvarea petițiilor, nu știu cum se cheamă”, spune edilul, potrivit mesajelor publicate de Jurnalul de Brăila.

sursa:evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *