Mesajul sfâșietor al unui medic din Botoșani, în plină pandemie: Trăim în direct și pe viu scenariul unui film cu accente de horror, pe care nimeni nu și l-ar fi imaginat înainte

Un cunoscut medic din Botoșani a transmis un mesaj sfâșietor, în plină pandemie de COVID-19. Doctorul Oana Arhip vorbește despre situația prin care trece întreaga populație ca despre un „film cu accente de horror”.

„Filmul COVID – episodul …. de azi. Trăim în direct și pe viu scenariul unui film cu accente de horror, pe care nimeni nu și l-ar fi imaginat înainte. Ne mutilează durerea din jur și ne stoarce ființele obosite de vremurile acestea. Trăim in paralel in câteva lumi diferite și chiar complet opuse și trecem ca niște transfugi de la una la alta îmbrăcând complet caracterele acelei lumi. Adica din piețe – la magazine- la scoala- in restaurante- la serviciu -la petreceri- din parcuri- de pe trotuare – la spitale, unde ne comportam diferit de fiecare data. Unde te întorci fiecare are câte o părere, o opinie, ca in zicala!!, bineînțeles extrem de exactă și argumentata, incat mulți am obosit sa mai luam atitudine. Doar ca mulți din cei dragi rămân blocați undeva cu o potențiala singura ieșire! Viața te extrage din jocul rutinei zilnice și te duce, dacă ai noroc, pe ATI, unde Extratereștrii combinezonati și cu maștile aburite robotizează pe lângă oamenii cuplati la aparatele cu jocuri de lumini și sunete astrale”, a scris medicul pe o rețea de socializare.

Oana Arhip susține că în această perioadă o colaboratoare a sa trece prin clipe grele, în această perioadă, din cauza problemelor provocate de COVID-19.

„[…] ma rog aprins sa fie bine o draga colaboratoare , cu dulce nume! Luptați, iubita Doamna! Va așteptăm cu drag la o cafea la depanat de amintiri”, a scris Oana Arhip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *