Chestorul Camerei Deputaților, Marius Constantin Budăi: Stop tremuratului în case! Semnați petiția!

Chestorul Camerei Deputaților, Marius Constantin Budăi, vă invită să spuneți „Stop tremuratului în case!” și să semnați petiția inițiată de Partidul Social-Democrat prin care cerem parlamentarilor PNL-USR-UDMR să voteze Legea privind plafonarea prețurilor la energie.

Au anulat OUG 114, care plafona prețul la energie și instituia o taxă pentru companiile din domeniul energetic și au liberalizat, iresponsabil, piața. Au susținut, atunci, că prețurile vor scădea pe o piață liberă. Deși le-am spus că se va întâmpla exact invers. Din păcate, acum se întâmplă exact ceea ce am zis”, explică deputatul Marius Constantin Budăi.

Chestorul Camerei Deputaților vă invită să semnați petiția inițiată de Partidul Social Democrat, pentru a pune presiune pe parlamentarii PNL-USR-UDMR, astfel încât să voteze proiectul de lege depus de PSD în Parlament, prin care spunem nu tremuratului în case.

Cereți parlamentarilor Puterii, prin semnătura dumneavoastră, să arate că le pasă de oameni și nu de profiturile companiilor din energie. Iarna ne bate la ușă, prețurile au explodat, iar PNL și USR au arătat că sunt mai preocupate de propriile congrese, decât de guvernarea țării. E și în puterea dumneavoastră, dragi cetățeni, să îi convingeți pe parlamentarii PNL-USR. Semnați petiția!”, concluzionează deputatul Marius Constantin Budăi.

Petiția inițiată de PSD poate fi semnată și online la adresa: https://www.psd.ro/plafonare-preturi-energie/?fbclid=IwAR0IbKVlXJtvwqu1IcIadsCKVaX7xOx2bFnza9y-9-_Fm_fzG73EP2-OLew

Sursa: comunicat PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *