S-a terminat vaccinul Pfizer! Un om de afaceri din Botoșani s-a programat în platforma națională, dar când a ajuns la centrul de vaccinare i s-a spus că nu mai este ser

Mihai Tincu la biroul Rapsodia Conf SA BotosaniUn om de afaceri din Botoșani s-a programat în platforma națională, dar când a ajuns la centrul de vaccinare i s-a spus că nu mai este serul Pfizer. Este vorba de patronul Rapsodia Conf, Mihai Tincu, care s-a programat, miercuri, în platforma de vaccinare https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/, fiind programat la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi joi dimineață la ora 9.00.

Tincu a mers la vaccinare alături de soția sa, la ora stabilită, pentru a face a treia doză, însă, când a ajuns la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi, cadrele medicale i-au transmis că nu mai este vaccinul Pfizer.

„Mi s-a spus că vor veni noi vaccinuri în cursul după-amiezii de joi. M-a surprins că nu există o counicare între Centrul național, cel care administrează Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 și centrele de vaccinare locale”, a spus Tincu.

FOTO Un om de afaceri din Botoșani printre primele persoane care au făcut doza a treia de vaccin anti-COVID19

One thought on “S-a terminat vaccinul Pfizer! Un om de afaceri din Botoșani s-a programat în platforma națională, dar când a ajuns la centrul de vaccinare i s-a spus că nu mai este ser

  1. Dezinformare, dle Tincu. Eu am fost la ora 12, miercuri, am stat la coada ordonat de vreo 30 persoane, cu mama mea de 90 ani, dupa 30 min. au spus ca nu mai au ser, iar dupa 20 min. au adus alta transa….Si tot asa. Dar dvs., daca va considerati VIP, nu puteti astepta 30 minute sa aduca serul? Da, si cei programati au stat la rand ca toti batranii si bolnavii aia, nu a contat programarea. Totul a decurs in liniste si in ordine, frumos, fara nervi si graba. Va considerati superior? Rusine sa va fie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *