Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări. Ce se caută!

Mai multe instituții publice din județul Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate, atât de persoane cu studii superioare, cât și de persoane cu studii medii.

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de croitor. Vezi oferta!

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de secretar P.R., S.I. Vezi aici oferta!

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de cizmar. Vezi aici oferta!

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de recuziter. Vezi aici oferta!

Primăria Comunei Păltiniș, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor necalificat. Vezi aici oferta!

Spitalul Municipal Dorohoi, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale temporar vacante de aistent medical generalist cu PL debutant (3 posturi). Vezi aici oferta!

Școala Gimnazială Nr. 1, Comuna Copălău, Județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante de secretar instituție unitate de învățământ. Vezi aici oferta!

Comuna Păltiniș, cu sediul în satul Păltiniș, comuna Păltiniș, județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de femeie de serviciu. Vezi aici oferta!

Primăria Comunei Leorda, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor necalificat (2 posturi). Vezi aici oferta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *