Directorul DSP Botoșani: Ne dorim ca persoanele care se vaccinează să fie în număr cât mai mare, pentru a nu crește numărul de contaminări. Rata de incidență la nivelul județului este în trend ascendent

Peste 70.000 de botoșăneni s-au vaccinat împotriva coronavirus de la începerea campaniei, 413 dintre aceștia primind și a treia doză de vaccin, a anunțat, miercuri, directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani, medicul Monica Adăscăliței, în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural.

Potrivit sursei citate, persoanele care se vaccinează cu doza trei, fie se programează în platformă, fie se pot prezenta în centrele de vaccinare de la nivelul județului cu buletinul și cu documentul prin care se demonstrează faptul că au primit cele două doze de vaccin și au cel puțin șase luni de la administrarea celei de-a doua doze. Monica Adăscăliței a spus că vaccin există în județ, însă își dorește ca și numărul persoanelor care se imunizează să fie cât mai mare, pentru a nu crește numărul infectărilor COVID 19.

”Noi vaccin avem la nivelul județului, însă ne dorim ca persoanele care se vaccinează să fie în număr cât mai mare, pentru a nu crește numărul de contaminări la nivelul județului. Rata de incidență la nivelul județului este în trend ascendent”, a precizat Adăscăliței.

Marți, incidenta la nivelul județului era de 2,73 și de 4,65 la nivelul municipiului Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *