Vacariu Florin, consilier local ALDE Coțușca: “Revenirea la normalitate” nu trebuie să rămână doar un slogan al PNL !

În ultimele luni, scena politică din România a fost dominată de campania electorală a candidaţilor la şefia PNL, Florin Cîţu şi Ludovic Orban. În weekendul trecut s-a desfăşurat alegerile liberalilor, iar începând de săptămâna aceasta, premierul Florin Cîţu ar trebui să se axeze pe problemele ţării care se zbate în criză economică şi sanitară. Toată campania pentru alegerile parlamentare, cei din PNL ne-au bombardat cu mesajul „pentru revenirea la normalitate”.

Ce însemna această normalitate? Nu ştie nimeni! Sper doar ca ea să nu fi însemnat ce vedem azi: scumpiri, haos, interese politice. După Congresul PNL este cazul ca „revenirea la normalitate” să fie pusă în practică, pentru că ultimele luni numai normale nu au fost.Revenirea la normalitate trebuie să însemne revenirea la problemele reale ale românilor, la agenda cetăţenilor. Ce presupune acest lucru?

1) Identificarea de soluţii pentru facturile uriaşe din energie;

2) Găsirea de soluţii pentru a aplana scumpirile la alimente şi produse de bază;

3) Măsuri concrete pentru mediul de afaceri, grav afectat de pandemie;

4) Soluţii, nu vorbe, pentru criza COVID-19 – locuri suficiente în spitale pentru cetăţenii care devin pacienţi cu COVID-19 sau alte afecţiuni ignorate în criza sanitară care nu se mai termină!

Acestea ar fi doar o parte dintre punctele aflate pe agenda românilor. Ele contează cu adevărat! După 3 luni de zile în care au fost preocupaţi mai mult să îşi dea în cap unii altora a venit vremea să guverneze şi pentru români! Să termine cu toate crizele artificiale generate şi să se apuce de guvernare !

VACARIU FLORIN  , consilier local ALDE Cotusca

Sursa: comunicat ALDE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *