Tânăr de 19 ani reținut de polițiști. A furat haine și aparatură electrică din incinta unui Complex de Case de tip familial, din municipiul Botoșani

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr de 19 ani, din comuna George Enescu, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Potrivit sursei citate, în noaptea de 20 spre 21 septembrie, acesta ar fi pătruns, fără drept, în incinta unui Complex de Case de tip familial, din municipiul Botoșani, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri, constând în articole vestimentare și aparatură electrică, pe care le-ar fi valorificat, ulterior, prin vânzarea către diverse persoane.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani,  cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat”, a precizat Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *