Accident cu victimă la Botoșani! Un șofer s-a răsturnat cu mașina după ce a fost urmărit aproape 5 kilometri de un echipaj de poliție

politisti, stiri, accident, masina rasturnata, botosani
foto: arhiva BotosaniNews

Un șofer din Botoșani s-a răsturnat cu mașina după ce a fost urmărit aproape cinci kilometri de un echipaj de poliție. Marți dimineață, în jurul orei 00:00, echipajul format din polițist și jandarm, care asigura măsurile specifice impuse de carantinarea localității Roma, a observat un autoturism care a părăsit localitatea Roma, deplasându-se înspre municipiul Botoșani, fără să oprească la semnalele acestora, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, echipajul de poliție a pornit în urmărirea acestuia, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice, iar după aproximativ 5 kilometri, autoturismul respectiv a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în afara acesteiea.

A fost stabilită identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat de 40 de ani, din comuna Roma. Din cauza leziunilor suferite nu a putut fi testat alcoolscopic, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și vătămare corporală din culpă”, mai precizeaza IPJ Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *