Monden! Actorul botoșănean George Burcea vrea să se recăsătorească. „O voi cere pe Viviana de soție”

George Burcea și Viviana Sposub, ambii din Botoșani, formează un cuplu senzațional, asta pentru că cei doi se potrivesc extrem de bine. Sunt tineri, sunt îndrăgostiți și se iubesc nebunește, astfel că celor doi le mai rămâne un singur lucru de făcut, acela să-și concluzioneze relația în fața ofițerului de Stare Civilă. În acest sens, actorul a oferit primele declarații despre logodnă și a spus când va avea loc cererea în căsătorie.

Pentru a ajunge în fața ofițerului de Stare Civilă mai este un pas, acela ca George să-și facă curaj și să-i adreseze frumoasei sale iubite marea întrebare. Așadar, pentru a lămuri curiozitățile fanilor în legătură cu acest eveniment, actorul a povestit despre logodnă și a explicat cum va arăta momentul, dar și când va avea loc.

Astfel, George Burcea, partenerul de viață al Vivianei Sposub, a povestit în cadrul unei emisiuni TV că își dorește ca iubita lui să-i devină soție cu acte în regulă, așa că o va cere în căsătorie, însă va face acest lucru când va fi pregătit.

„O voi cere pe Viviana de soție, nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru și mergem înainte. (…) Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm.”, a spus George Burcea în cadrul unei emisiuni TV.

Viviana Sposub și George Burcea au fost certați o scurtă perioadă de timp, iar atunci fanii cuplului s-au îngrijorat foarte tare, mai ales că se punea problema chiar de o posibilă despărțire definitivă între cei doi.

Însă, la momentul respectiv, pentru a lămuri curiozitatea cârcotașilor, o sursă din anturajul celor doi a explicat care a fost, de fapt, motivul de supărare dintre Viviana și George.

Astfel, mai precis, zvonurile spuneau atunci că, de fapt, George ar fi mers la o petrecere între băieți și s-a întins mai multe ore, astfel că pe tânără a deranjat-o foarte tare acest aspect, așa că a refuzat chiar să-i mai răspundă și la mesaje pe rețelele de socializare.

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *