El este preotul din Botoșani care a murit în accidentul rutier de pe DJ 282. Avea doar 39 de ani

Preotul care a decedat, duminică, în accidentul rutier produs pe drumul județean DJ 282, între localitățile Hănești și Vlăsinești, se numește Ionuț Miorcăneanu, care slujea la biserica din satul Tudor Vladimitrescu din comuna Avrămeni.

Acesta a decedat după ce mașina, un Mercedes Benz- Clasa A, în care se afla s-a izbit de un cap de pod. Accidentul a avut loc pe drumul județean DJ 282 care face legătura între localitățile Hănești și Vlăsinești. Preotul se deplasa cu mașina dinspre Hănești spre Vlăsinești, iar într-o curbă ușoară la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat pe contrasens și a lovit violent un cap de pod.

Preotul, în vârstă de 39 de ani, era singur în mașină. Botoșăneanul, care era singur în mașină, a suferit leziuni foarte grav, el nemaiputând fi salvat. Deocamdată nu se știe cauza care a stat la baza producerii accidentului. În calcul sunt luate mai multe ipoteze, printre care și aceea că preotul ar fi adormit la volan, dar și aceea că ar fi făcut altceva în momentul respectiv, care i-ar fi distras atenția de la șofat.

Se pare că preotul nu era băut, el neavând halenă alcoolică.

FOTO Tragedie! Preot din Botoșani mort într-un accident rutier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *