Primarul municipiului Botoșani, apel public către cetățenii care dețin un teren ce poate fi transformat într-un loc de joacă: Sunt dispus să îl cumpăr

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a făcut un apel public către cetățenii care dețin un teren în zona Împărat Traian și care poate fi transformat în loc de joc să îl vândă municipalității.

Cosmin Andrei s-a întâlnit, joi, cu cetățenii din zona Împărat Traian, iar discuțiile s-au axat pe necesitatea amplasării unui spațiu de joacă pentru copii, părinții fiind nemulțumiți că trebuie să parcurgă o distanță considerabilă pentru ca cei mici să petreacă puțin timp în aer liber.

”Am observat că cea mai mare problemă ridicată este lipsa unor locuri de joacă, solicitare care se repetă în cadrul tuturor întâlnirilor la care am participat. Pe această cale, fac un apel public către toți cetățenii care dețin un teren ce se pretează a fi transformat într-un loc de joacă, că sunt dispus să îl achiziționez inclusiv de la persoane publice, pentru a rezolva această problemă delicată cu care se confruntă mulți dintre cetățenii municipiului Botoșani”, a declarat primarul municipiului Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *