FOTO! Percheziții domiciliare ale polițiștilor de frontieră din Botoşani în urma unui denunț. Mii de ţigarete de contrabandă depistate

Polițiștii de frontieră din Botoşani au descoperit, în urma unor percheziţii domiciliare desfășurate, joi, în două locaţii din judeţ, cantitatea de 2.110 pachete de ţigări de contrabandă  în valoare de aproximativ 25.350 de lei, ascunse în anexa unei locuinţe, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

Potrivit sursei citate, în data de 23 septembrie, poliţiştii de frontieră botoşăneni au organizat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete, în zona de responsabilitate, ca urmare a unei informaţii primite.

În baza unor mandate de percheziţie, poliţiştii de frontieră împreună cu poliţişti din cadrul I.P.J. Botoşani au descins la mai multe locaţii de pe raza judeţului, ocazie cu care au identificat în anexa unei locuinţe 42.220 de ţigarete de provenienţă extracomunitară, în valoare totală de 25.350 de lei.  Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.”, a precizat Răcnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *