FOTO Două femei și un bărbat, din Botoșani, reținuți pentru proxenetism. Bărbatul a fost prins drogat la volan

Două femei, de 41 și 21 de ani, și un bărbat de 41 de ani, din municipiul Botoșani, au fost reținuți, joi, de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de proxenetism. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, Delia Nenișcu, în perioada iunie – septembrie 2021, aceștia ar fi „înlesnit și favorizat practicarea activităților de prostituție de către mai multe persoane de sex feminin, în mai multe locații, din municipiul Botoșani, în vederea obținerii de foloase materiale”.

La data de 23 septembrie a.c., bărbatul de 41 de ani a fost identificat în trafic, pe strada Pacea, din municipiul Botoșani. În urma percheziției autovehiculului, în interiorul acestuia au fost identificate mai multe bunuri, constând în două cutii cu filtre pentru confecționarea țigaretelor, un dispozitiv pentru mărunțit ce prezintă în interior urme de substanță vegetală, un pachet de staniol ce conținea o substanță vegetală tip mugure, o țigară confecționată artizanal și una parțial arsă.

Percheziții la locuințele celor trei suspecți

Fiind testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul a fost pozitiv pentru substanțele canabis, cocaină și amfetamină. Ulterior acestor activități, polițiștii au pus în executare 3 percheziții domiciliare la locuințele celor trei persoane bănuite de comiterea faptei, din municipiul Botoșani.

În urma activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri care interesează cauza și care au fost folosite în activitatea infracțională, printre care carduri bancare, telefoane mobile,cartele SIM și suma de 20.000 de lei.

„Cei trei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de proxenetism și cultivarea, producerea, fabricarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpararea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. Activitățile au fost desfășurate în colaborare cu polițiști din cadrul Servicului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic și Poliției Municipiului Botoșani. În documentarea activității infracționale s-a beneficiat și de sprijinul Biroului Operațiuni Speciale Suceava și Serviciului Operațiuni Speciale Botoșani”, precizează Nenișcu.

One thought on “FOTO Două femei și un bărbat, din Botoșani, reținuți pentru proxenetism. Bărbatul a fost prins drogat la volan

  1. Fata de 22 de ani se prostituează o cunosc e pe public 24 de 2 ani alooo poliția sunteți chiori ati intrat in casa la ia si degeaba.Oamenii profită de ia o pune la prostituat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com