Un bătrân de 81 de ani a fost jefuit de o prostituată de 24 de ani. „Se dezbracă nud. Aşa, fără niciun preambul şi se tolăneşte aici”

prostituataUn bărbat în vârstă de 81 de ani din Capitală, dar și nepotul acestuia, au fost amenințați cu un cuțit de către o prostituată, chiar la ei acasă. Femeia a reușit să fure suma de 6.000 de lei de la cei doi. După ce i-a amenințat cu un cuțit pe bătrân și pe nepotul acestuia, prostituata a reuşit să fure peste 6.000 de lei. Ce-i drept, însă, tânăra în vârstă de 24 de ani din Capitală nu se afla pentru prima dată în apartamentul celor doi bărbați, informează Spynews.ro.

Bărbatul a povestit că tânăra și-a dat hainele jos și că a dormit câteva zeci de minute dezbrăcată în apartamentul lui, după care ar fi început clipele de coșmar. Bătrânul a mărturisit că femeia a venit în vizită la el și la nepotul lui, în vârstă de 35 de ani.

”Se dezbracă nud. Aşa, fără niciun preambul şi se tolăneşte aici. Eu m-am dat aşa alături. A dormit vreo 25 de minute, s-a sculat, s-a îmbrăcat…”, a povestit bătrânul, pentru Observator.

Cu toate acestea, conform primelor informații emise de către oamenii legii, femeia ar fi venit în apartamentul bărbaților pentru a presta anumite servicii.

Lucian Iordănescu, bărbatul în vârstă de 81 de ani, a afirmat că femeia a mers ulterior în bucătărie, a luat un cuțit și l-a amenințat cu moartea. Prostituata i-ar fi luat din portofel mai multe bancnote, însă coșmarul nu s-a terminat aici.

Ulterior, tânăra în vârstă de 24 de ani a mers cu nepotul bătrânului la cel mai apropiat bancomat, iar acesta a fost nevoit să îi dea toţi banii pe care îi avea pe card, în total o sumă de 6.000 de lei.

”S-a dus la bucătărie şi s-a întors de acolo. Aveam eu un cuţit…Se aşează aici pe pat, ţine aşa… -Îmi daţi banii sau vă omor!- . Aici ţineam nişte bani. I-a luat. A văzut portofelele. A zis: -Portofelele încoace!- . Aveam în portofel o hârtie de 50 de Euro şi vreo patru hârtii de 100”, a adăugat bărbatul.

Mai mult decât atât, tânăra în vârstă de 24 de ani le-a luat și telefoanele mobile celor doi bărbați. În prezent, prostituata se află în spatele gratiilor, acolo unde va sta cel puțin următoarele 30 de zile, pentru tâlhărie calificată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *