Municipiul Botoșani va avea încă doi cetățeni de onoare. Despre cine este vorba!

Municipiul Botoșani va avea încă doi cetățeni. Este vorba de președintele Asociației „Salvează o inimă”, Vlad Plăcintă, dar și de reprezentantul Asociației Grup Civic Botoșani, Daniel Câșlariu.

Asociația „Salvează o inimă” se implică în campanii de salvare a copiilor, în special cu malformații grave, oferindu-le șansa de a trăi și de a se dezvolta pentru viitor. Activitatea prodigioasă a președintelui acestei organizații non-guvernamentale și rezultatele uimitoare l-au determinat pe primarul Cosmin Andrei să propună Consiliului Local Botoșani, în ședința ordinară din luna septembrie, acordarea titlului de „Cetățean de onoare” al municipiului Botoșani.
De asemenea, Asociația Grup Civic se implică în cazuri umanitare, respectiv în ajutorarea persoanelor aflate în nevoi. Propunerea privind acordarea titlului de cetățean de onoare lui Daniel Câșlariu vine din partea consilierului local Cătălin Flutur. Cele două propuneri vor fi puse spre aprobare în ședința de Consiliu Local din 30 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *