Atenție! Metoda de înșelăciune „verigheta” face ravagii la Botoșani. „Ajungem să ne fie frică să circulăm prin oraș”

Foto: StirileProtv

O metodă de înșelăciune continuă să facă ravagii la Botoșani. Este vorba despre metoda „verigheta”, la care apelează atât bărbați, cât și femei, cu scopul de a scoate orice sumă de bani de la persoane credule.
Potrivit unor declarații făcute de mai mulți botoșăneni pe rețelele de socializare, șarlatanii acționează în mai multe zone din municipiul Botoșani, inclusiv pe Unirii, Primăverii, Grivița.

Atenție mămici și bunici! Umbla pe Primaverii unh cioflingar cu ,,verigheta de aur”. Se apleaca in fata ta si se preface ca a gasit o verigheta pe care se ofera sa v-o cedeze voua cu 20-30 de lei. E mic, aprox 60 dce ani, cu pantaloni gri de stofa si o gecuta maronie”, spune o botoșăneancă.

„Miercuri in fata la peni era si se făcea că ia o verigheta de jos”, spune o altă femeie.

„Ajungem sa ne fie frica sa circulam prin oraș
”, spune o altă botoșăneancă.

„Mama și-a furat-o acum o lună. Cineva s-a aplecat in fata ei si s-a prefacut ca a gasit o verigheta si el nu are ce face cu ea ca mai are una pe deget. Daca vrea i-o cedeaza mamei contra 20-30 de lei. Mama si acum sustine ca e aur desi i-am demonstrat ca nu”
, este o altă mărturie.

Acum o luna era în zona Spitalului Județean sa aplecat lângă un cos de gunoi și a început sa rada sa spună”oau domna uite ca am găsit o verghieta de aur” și mia întins-o sai dau cat vreau pe ea la care eu am luat-o și am trântito de asfalt și i-am spus uite cum suna a gol asta nu e aur și am plecat lăsându-l acolo se uita el cam chioraj după mine. Faza dura este ca are și stanta pe verghieta sa fie credul.”

„Marți era la bazar s-a prefăcut că ridică verigheta de jos, m-am prins imediat și l-am certat și ce credeți, a început să râdă.”

„Mie în vară mi s-a întâmplat aceeași treaba cu o femeie în zona bazarului, mi-o oferea mie, a venit după mine la mașină..”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *