Certitudini și avantaje ale apartamentelor noi cu sisteme descentralizate de ventilație controlată- indicator important de calitate a vieții

Noul ansamblu de apartamente Made To Measure din zona centrală a Botoșaniului, cu dotări pentru locuințe cât mai eficiente energetic și mai sănătoase – UNIQUE Residence Maxim Gorki

Ventilarea controlată, cu filtrarea-purificarea aerului care pătrunde în locuință, este o soluție care asigură pe termen lung sănătatea fiecărei familii.

În condițiile în care locuința nepoluată și cât mai eficientă energetic devine cea mai căutată soluție locativă, alegerea unui apartament nou echipat cu sisteme descentralizate de ventilație și purificare a aerului controlată, asigură, odată cu beneficiile de bază: automatizare, eficiență, siguranță și confort absolut cu economie de energie și costuri minime, creșterea valorii de piață a locuinței, și o altă serie de avantaje certe:

  • Asigură permanent un climat sănătos – aerul proaspăt este un factor hotărâtor pentru o stare optimă de bine și o importantă condiție pentru menținerea sănătății. Conform OMS petrecem peste 80% din timp în spații închise.
  • În avantaj clar față de aerisirea clasică prin rabaterea ferestrelor, aerisirea prin curenți transversali de aer, sau lăsarea ușilor deschise. Aer proaspăt permanent, fără a trebui să te îngrijești de aceasta. Altfel ar trebui ca la 2 ore sa deschidem pentru 5 minute câte două ferestre pentru aerisire. Putem face asta iarna?
  • Logic – un concept de izolație termică modernă este performant numai asistat de un concept de aerisire cu recuperarea căldurii. Izolație scumpă, ferestre noi, etanșe – și apoi să le deschizi ca să aerisești? Acest lucru este ilogic și contraproductiv.
  • Pe viitor, fără o ventilație „automată” a încăperilor cu o recuperare eficienta a căldurii, nu vor mai putea fi atinse cu adevărat cerințele regulamentelor de economisire a energiei.
  • Nu este vorba aici de economie, ci efectiv se câștigă bani. Aceasta este formularea corectă pentru recuperarea căldurii printr-un sistem de ventilație modern, prin care se recuperează căldura scump plătită. Câștigați bani cu un aer proaspăt și oxigenat permanent în locuință.

Ventilația locuinței moderne, izolate termic corespunzător, printr-un sistem de ventilație cu recuperare de căldură este o certitudine și este esențială. Altfel, având în vedere că în locuința modernă peste 50% din pierderile termice sunt produc prin ventilație, mare parte din avantaje se irosesc. (vezi mai mult despre Beneficiile ventilației controlate…)

Ansamblul de apartamente Made To Measure UNIQUE Residence Maxim Gorki:

Asigură noilor proprietari și un pachet de dotări – echipare unicat în piață – pentru locuințe care respiră:

IZOLAȚIE –  confort fonic și termic de nivel superior: pereți exteriori din cărămidă, termo-sisteme cu membrane speciale și vată bazaltică, încălzire în pardoseală UPONOR, geamuri Tripan, tâmplărie din aluminiu SCHUCO (Germania);

VENTILAȚIE –  filtrare și control pentru un aer de calitate: sisteme de tratare a aerului BROFER (Italia);

AUTOMATIZARE –  sisteme de protecție și confort Smart Home LOXONE (Austria), controlate prin aplicația dedicată UNIQUE Residence.

UNIQUE Residence – proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Stadii de realizare a proiectelor rezidențiale UNIQUE Residence dezvoltate în Botoșani, Iași și Focșani:

Focșani, Str. Cuza Vodă nr. 58 – în faza de autorizare, ulterioară PUZ-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *