Un șofer din Botoșani a primit trei amenzi într-o singură zi și a rămas și fără permis. Cum i-a sfidat pe polițiștii rutieri!

Un tânăr din Botoșani a comis mai multe abateri la regimul rutier, motiv pentru care s-a ales cu mai multe amenzi și cu permisul reținut. S-a întâmplat miercuri, când polițiștii din cadrul Biroului Rutier au surprins cu aparatul radar, pe Drumul Județean DJ 208 H,  în localitatea Icușeni, comuna Vorona, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, care circula cu 103 km/h.

Tânărul a fost urmărit în trafic, fiind, de asemenea surprins în timp ce  circula pe sensul opus de mers, fără motiv, iar autoturismul pe care îl conducea l-a oprit pe contrasens.

Mai mult de atât, acesta nu a respectat indicațiile polițistului de a rămâne în autoturism în timpul în care aceștia întocmeau documentele specifice.

În cauză au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, pentru nerspectarea regimului legal de viteză, circulație pe sensul opus de mers și nerespectarea indicațiilor polițistului rutier, în cuantum de 2.175 de lei, iar ca măsură complementară a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *