Accident în municipiul Botoșani! Două mașini au intrat în coliziune. Unul din șoferi a fugit de la locul faptei

foto generic arhiva

Accident, miercuri, în municipiul Botoșani, cu pagube materiale și fugă de la locul faptei. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Sucevei a avut loc un accident rutier, iar unul dintre conducătorii auto au părăsit locul accidentului.

Echipajul de poliție dirijat la fața locului a stabilit  că un tânăr de 21 de ani, din comuna Roma, în timp ce se deplasa pe strada Sucevei, direcția de deplasarea localitatea Hudum înspre strada Pacea, la intrarea în Parcul de Agrement Cornișa, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, care se deplasa din sens opus și intenționa să vireze înspre Parcul de Agrement, ulterior părăsind locul faptei.

Autoturimsul condus de tânărul de 21 de ani, a fost identificat pe strada Hatman Arbore, din municipiul Botoșani, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *