„Visez să antrenez această echipă!” Marius Croitoru, pregătit să se despartă de FC Botoșani

Marius Croitoru, hotărât să se despartă de Botoșani la finalul sezonului viitor. Tehnicianul de 40 de ani a preluat clubul moldav în iunie 2019, iar de atunci a reușit să facă din Botoșani o echipă de playoff, capabilă să pună probleme oricărei echipe din Liga 1.

Deși îi merge foarte bine la Botoșani, Croitoru speră ca din sezonul viitor să pregătească o altă echipă din Liga 1, la care visează să ajungă încă de când s-a apucat de antrenorat.

Am o echipă pe care visez să o antrenez, dar nu pot să spun care. Este din România. Eu contractul cu FC Botoşani îl închei în vară şi există posibilitatea să plec tot în România. Dar nu la o echipă la care se vor aştepta foarte mulţi. Nu la FCSB. Am spus la o echipă la care nu se vor aştepta mulţi, nu pot să dau nume acum. Este din prin sudul ţării. Nu este o echipă de top şi nu are mulţi suporteri, dar este o echipă care îşi propune multe an de an. Este posibil să îmi prelungesc contractul cu FC Botoşani, orice e posibil dar mai e mult până în vară mai avem de calificat echipa în play-off”, a spus Marius Croitoru, potrivit Telekom Sport.

În iarnă, Marius Croitoru a fost ofertat de oficialii lui FC Voluntari, care i-au oferit un salariu de șapte mii de euro pe lună. Tehnicianul a refuzat atunci oferta, preferând să-și ducă la capăt contractul cu Botoșani, informeaza sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *