Pavel Costea, consilier local ALDE comuna Călăraşi: Ruptură între realitatea românilor și cea a guvernanților!

Preocupările românilor sunt cu totul altele decât cele ale politicienilor aflați la putere! Bătălia politică este prea puțin importantă pentru oameni. Lor le pasă de problemele reale: facturile majorate la energie, scumpirile în lanț, traiul tot mai greu, măsurile de combatere a pandemiei etc.

Acestea sunt adevăratele probleme ale oamenilor de care ar trebui să se îngrijească cei care se află atât la guvernare, cât și în Parlament.

Sper ca după Congresul PNL din această săptămână lucrurile să reintre în normal, iar guvernul și partidele de guvernământ să fie mai preocupate de oameni și mai puțin de bătăliile politice. Suficient a fost pusă România pe pauză timp de 3 luni de zile.

Pavel Costea – Consilier Local ALDE Comuna Călăraşi

Sursa> comunicat ALDE

One thought on “Pavel Costea, consilier local ALDE comuna Călăraşi: Ruptură între realitatea românilor și cea a guvernanților!

  1. Așa oameni aveți în acest partid? Țineții pentru voi.Mai venea Țurcanu Florin acu câțva ani cu unul Grădinariu de la Gorbănești, îl prezenta ca și doctor veterinar, și ce să vezi, omul era un simplu montator făcut la ff.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *