FOTO! Casa unei femei din Botoșani a ars ca o torță. Proprietara, de 101 ani, salvată din flăcări de fiul ei

Casa unei femei de 101 ani, din comuna Bălușeni, a fost cuprinsă de flăcări, marți după-amiază. Norocul ei a fost că, în momentul izbucnirii incendiului, fiul era acasă și a ajutat-o să iasă afară, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.

Tot bărbatul a fost cel care a sunat după ajutor. La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bălușeni, cu o autospecială cu apă și spumă. La sosirea forțelor de intervenție, casa ardea în totalitate”, a precizat Dorina Lupu.

Incendiul, provocat de un scurtcircuit

Atât bătrâna, cât și fiul ei au fost evaluați, la fața locului, de către paramedici, care s-au asigurat că aceștia nu au avut de suferit de pe urma evenimentului. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. A fost înlăturat și pericolul de explozie, din interior fiind scoase două butelii. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *