Cei de la FC Botoșani, ”îmbătați” de gustul succesului cu Dinamo: ”Dacă mai beau o sticlă de rachiu, mă fac campion”

foto: gsp.ro

FC Botoșani i-a administrat lui Dinamo a șasea înfrângere consecutivă, 2-1, și a urcat pe locul secund în ierarhia Ligii 1. Succesul din Ștefan cel Mare le-a dat ”aripi” celor de la FC Botoșani. Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a glumit pe seama posibilității ca echipa sa să cucerească titlul de campioană a României, dar a recunoscut că munca asiduă poate aduce rezultate nesperate.

4 a fost cea mai bună poziție ocupată de FC Botoșani în Liga 1, la finalul sezonului 2019/2020

Valeriu Iftime, în culmea fericirii după victoria cu Dinamo: ”Dacă mai beau o sticlă de rachiu în seara asta, mă fac campion”

Dacă mai beau o sticlă de rachiu în seara asta, mă fac campion. E foarte greu să mă gândesc prea departe, deocamdată e conjunctural, suntem pe locul 2 sau 3. Habar n-am, dar trebuie să muncim foarte mult, a declarat Valeriu Iftime pentru realitateasportiva.net.

FC Botoșani își poate prelungi seria bună și, cu ajutorul celorlalte rezultate, ar avea șansa de a urca pe prima poziție în următoarele etape. Aflată la un singur punct în urma liderului CFR Cluj, care are un meci mai puțin disputat, gruparea din Moldova va da piept cu FC Argeș în 16-imile Cupei României, apoi are patru partide în care pornește din postura de favorită, cu U Craiova 1948, Academica Clinceni, Chindia Târgoviște și CS Mioveni.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *