O nouă victorie pentru FC Botoșani. Echipa lui Croitoru câștigă pe terenul lui Dinamo

foto: gsp.ro

FC Botoșani a învins, duminică seară, în deplasare, pe Dinamo București, într-un meci contând pentru etapa a noua a Ligii 1. Echipa lui Marius Croitoru a trecut de Dinamo cu scorul de 2-1 (2-0), în urma unui meci cu multe ocazii.

FC Botoșani a deschis scorul în minutul 13 prin Ongenda și și-a majorat avantajul în minutul 19, prin Kage, care a transformat un penalty, scos după un fault asupra sa. În minutul 85, Torje reduce din diferență, grație unei lovituri de pedeapsă dictată de centralul Ovidiu Hațegan pentru un fault în careu.

Meciul din Ștefan cel Mare a fost întrerupt în minutul 37 din cauza unei pene de curent, care a oprit instalația de nocturnă.

Echipele de start:

Dinamo: Iliev – Creţu, Ehmann, Grigore, A. Radu – Itu, Răuţă, Torje – Moldoveanu, Ivanovski, Bani. Au mai jucat: Eşanu – Giafer, Amzar, Tone, Borcea, Neicuţescu, Stan, Ţîră, Popa. Antr.: Sorin Colceag

FC Botoșani: Pap – Braun, Racoviţan, Şeroni, Ţigănaşu – Tîrcoveanu, Edjouma, Ongenda – Barbosa, Roman, Kage: Au mai jucat: Contra, Tchakonte, Dragu, Croitoru, Florescu, Fili, Sila, Petkovski, Souza. Antr.: Marius Croitoru

Arbitri: Ovidiu Haţegan – Radu Adrian Ghinguleac și Daniel Mitruţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *