Prin ce a trecut un botoșănean infectat cu COVID-19. „Acest nenorocit de virus…”

Un bărbat din județul Botoșani, care a fost infectat cu COVID-19, dezvăluie prin ce a trecut până a reușit să se vindece. Mihai Zaharia, din comuna Vorniceni, spune că a stat opt zile în carantină, iar timp ce cinci zile a trecut prin momente cumplite, având dureri de cap, în piept, dar și musculare.

„Din păcate Covidul există! După 8 zile de carantină, și după 5 zile în care acest nenorocit de virus și-a făcut damblaua, pot spune răspicat că există! Din păcate la Vorniceni boala chiar se manifestă rapid și în cel mai optimist caz până la sărbători, sperăm să nu avem mai mult de 20-30 de decedați! Acuma un an de zile într-o postare pe pagina mea atrăgeam atenția asupra acestui virus și făceam referire la T. J..Omul s-a supărat foc atunci și mă amenința că mă calcă cu mașina, acuma îi transmit la modul cel mai sincer că prefer să fiu călcat de mașină, imi rupe câteva oase dar in schimb nu trăiesc cu aceasta panică, pe care am trăit-o in aceste zile de carantină! Mă simt un norocos și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu au avut de suferit și copii noștri”, spune botoșăneanul.

Omul spune că nu știe exact cum a luat virusul, dar cu trei zile înainte să îi apară simptomele, soacra sa a fost găsită pozitivă. Cu toate acestea, el lucrează într-un domeniu în care intră în contact cu foarte multă lume și este posibil să fi luat virusul din altă partă.
Durerile musculare te cam sleiesc de putere Chiar nu știu de unde l-am luat. Cu trei zile înaintea mea a fost găsită soacră-mea pozitivă, și ea a avut contact cu mai multe persoane venite din afară. Este posibil să-l fi luat de la ea”, spune bărbatul.
El a ținut să tragă un semnal de alarmă cu privire la existența virusului inclusiv pe rețelele de socializare, în speranța că oamenii vor fi mai vigilenți și se vor proteja mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *