FOTO Accident cu șapte răniți produs de un botoșănean! Printre victime sunt și copii

O coliziune între două autoturisme s-a soldat cu rănirea a șapte persoane, printre care și copii s-a produs din cauza unui botoșănean. Accidentul, în care au fost implicate opt persoane, dar șapte fiind rănite, s-a produs, duminică, pe raza localității sucevene Spătărești.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) Suceava, au fost implicate 8 persoane dintre care trei minori.

„In urma evaluărilor 4 adulți și cei 3 minori sunt transportați la spital. Intervin la fața locului pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2) cu sprijinul a trei ambulanțe SAJ”, anunță IJSU Suceava.

Daniel Mihai M., de 41 ani, din municipiul Botoșani, conducea un VW Bora, pe DN 2 E 85, pe raza comunei sucevene Fântâna Mare, pe relația Spătărești către Vadu Moldovei, iar în afara localității, în intersecție cu DJ 208 F – Dumbrăvița, nu a păstrat o distanță suficientă în mers în spatele autoturismului Ford condus de Ioan  C. din comuna Cornu Luncii, care a oprit pentru a vira la stânga către Dumbrăvița, intrând în coliziune față-spate cu acesta.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.  Polițiștii fac cercetări pentru „vătămare corporală din culpă”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *