FOTO! În ce stadiu sunt lucrările la drumul strategic ce străbate județul Botoșani. Anunțul făcut de președintele Consiliului Județean!

Lucrările avansează pe toate cele trei loturi ale drumului strategic, susține Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani. Potrivit sursei citate, constructorii au lărgit sectoarele de drum pe care au demarat lucrările, iar acolo unde au decapat vechiului asfalt construiesc noua structură a drumului în conformitate cu soluțiile desprinse din analiza sectoarelor experimentale pe care le-au realizat.

S-au demarat lucrările de stabilizare a pământului pe sectoare întregi de drum, peste acestea urmând a se turna straturile de fundare, balast stabilizat și asfalt. De asemenea, se lucrează la zidurile de sprijin, rigole, poduri și podețe”, mai precizează Federovici.

Valoarea totală a proiectului, care include și celelalte cheltuieli – proiectare, dirigintare, taxe, TVA, etc – este de 475,5 milioane lei. Din această sumă, contribuția CJ este o treime, aproximativ 158 milioane lei,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *