Valeriu Iftime a dezvăluit ce buget are la FC Botoșani. „Atât mă costă pe an!”

Valeriu Iftime, patronul formației FC Botoșani, a dezvăluit ce buget are echipa care ocupă un loc de play-off după primele 8 etape jucate în sezonul 2021 – 2022.

FC Botoșani se află pe locul 3 în clasamentul din Liga 1, cu 17 puncte, la egalitate cu Rapid, ocupanta poziției a 2-a. După ce echipa antrenată de Marius Croitoru a început foarte bine sezonu 2021 – 2022, Valeriu Iftime a dezvăluit de câți bani este nevoie pentru a ține o echipă care se bate la play-off.

Valeriu Iftime a dezvăluit ce buget are la FC Botoșani

Afaceristul susține că 4,9 milioane de euro îl costă pe sezon ca să o țină pe FC Botoșan, însă 2,6 milioane de euro din această sumă vin din drepturile TV. Cu această ocazie, Valeriu Iftime a lansat și un nou atac la adresa lui Adrian Mititelu Jr., cel care a plătit 500.000 de euro pentru autocarul echipei.

„Botoșaniul, acum, are un buget de 4,9 milioane de euro. Eu primesc 2,6 milioane de euro din drepturile TV. Mai sunt 2,3 milioane de euro de adus. Băiatul ăla de la Craiova, cu tot respectul că încearcă, și-a luat autocar de 500.000 de euro, am zis: cred că a fost la nuntă aseară.

Trebuie bani mulți. Eu nu văd pe cineva normal la cap să bage 5 milioane, 10 milioane, an de an”, a declarat Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, pentru AS.ro.

Câți bani a pierdut Valeriu Iftime la FC Botoșani

Patronul echipei care ocupă locul 3 în clasamentul din Liga 1 a dezvăluit și că este în pierdere cu aproximativ 8 milioane de euro, dar că în ultimii ani nu a mai băgat bani la formația antrenată de Marius Croitoru.

„Eu sunt în pierdere, vreo 7-8 milioane de euro, dar am câțiva ani de când nu mai dăm bani. Ultimii ani am avut bugetul asigurat, plus 300.000 de euro, minus 100.000 de euro”, a mai spus Valeriu Iftime pentru sursa citată mai sus.

Sursa: Prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *