FOTO & VIDEO Incident șocant la Botoșani! Un bărbat a căzut în casa liftului, de la aproape cinci metri înălțime

Un incident șocant s-a înregistrat, vineri, într-o clădire din zona industrială a municipiului Botoșani. Un bărbat de 52 de ani a căzut în casa liftului, de la aproape cinci metri înălțime. Pompierii au fost solicitați să intervină pentru salvarea sa.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de descarcerare, una de lucru cu apă și spumă și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD. La sosirea forțelor de intervenție, bărbatul era conștient, dar se plângea de dureri în zona capului. Pompierii și echipajul medical au coborât în casa liftului, l-au imobilizat și l-au adus la suprafață.

„Urmează să fie transportat la spital pentru stabilirea diagnosticului și îngrijiri medicale de specialitate. Din primele informații, bărbatul ar fi căzut de la cca. cinci metri înălțime, după ce liftul s-a blocat și a încercat să iasă din el. Organele de specialitate vor stabili cum s-a produs accidentul”, susține purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) Botoșani, Dorina Lupu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *