Mesaj emoționant transmis de primarul din Ibănești familiei care și-a pierdut băiețelul de 7 ani: Când îți pierzi un copil, pierzi inocența surâsului, pierzi puritatea gândurilor și sentimentelor sale, pierzi speranța, visurile

Primarul comunei Ibănești, Romică Magopeț, a transmis un mesaj emoționant familiei care și-a pierdut fiul la numai șapte ani, spunând despre aceasta că este ”o familie model pentru societate”.

”Când îți pierzi un copil, pierzi inocența surâsului, pierzi puritatea gândurilor și sentimentelor sale, pierzi speranța, visurile, așteptările… Durerea unui părinte într-o astfel de situație nu poate fi cuantificată. Nimeni nu-ți poate simți greutatea sufletului. Esențial este să reușești să ,,aterizezi în picioare”, să nu vezi vinovați în jur sau în Cer, să vezi motivația și sensul vieții: copilul și familia ta. Foarte mulți oameni își trăiesc viața în jurul propriilor copii și uită de propria ființă.

Trăiesc prin ei, suferă când ei suferă, se bucură doar când copiii le îndeplinesc așteptările. Astfel se creează un fel de simbioză care la cea mai mică deviere, afectează în primul rând părintele. Pentru foarte mulți părinți, copiii reprezintă TOTUL pe lumea asta. Sunt cei care gândesc că trebuie să se lase pe ei la urmă, care se sacrifică și asta pentru binele copilului. O astfel de familie, model pentru societate, este familia Racu Sergiu și Laura-izvor de iubire și respect. Exemplu de dragoste și eroism, muncă și sacrificiu. În fața morții poți fi slab sau puternic, rămâi blocat sau mergi mai departe. Pentru a fi mai puternic în astfel de momente, trebuie să faci tot ceea ce depinde de tine pe parcursul vieții, să faci ceea ce știi că ii face bine celuilalt. Renunță la lupta de orgolii. Iubește-i necondiționat pe cei apropiați. Viața nu este o luptă cu tine sau cu ceilalți! Viața este astăzi și ACUM! Viața este frumoasă așa cum este dată de Dumnezeu!”, a spus primarul Romică Magopeț.

El este copilașul de șapte ani, din Botoșani, care a murit la câteva ore după ce a ajuns la spital. „Este cumplit și devastator… Dumnezeu are nevoie de îngeri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *