O tânără din Botoșani, cunoscută în lumea mondenă, a plecat de la ProTv. „Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge aici”

O tânără din Botoșani, devenită cunoscută în lumea mondenă a României, după ce a ocupat postul de asistentă TV de la emisiunea Vorbește lumea, a plecat de la ProTv. Este vorba despre Viviana Sposub, iubita actorului botoșănean George Burcea, care a semnat cu KanalD pentru a participa la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Viviana Sposub este născută la Botoşani, unde a absolvit Liceul de Artă “Ştefan Luchian”, urmând mai apoi cursurile Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative. este pasionată şi de muzică, tânăra concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities” a urmat cursuri de piano şi canto timp de 12 ani.  Pe lângă postura de prezentator TV, Viviana este cunoscută telespectatorilor şi din postura de concurentă a unui reality show de succes, potrivit okmagazine.ro.

Despre participarea la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub spune că este încrezătoare în forţele proprii şi că şi-a dorit dintotdeauna să facă parte din acest proiect TV.

Am încredere în mine; voi lua doar tot ce e mai bun din această experienţă, indiferent de ceea ce se va întâmpla pe parcus. Am urmărit emisiunea, însă nu m-am gândit niciodată că voi ajunge aici. Când mi s-a propus să fac parte din acest proiect, am zis <de ce nu!?>”, povesteşte Viviana Sposub.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com