VIDEO Un bărbat a murit și mai mulți oameni au fost răniți, în urma unui accident grav transmis LIVE pe Facebook

Un bărbat a murit și sașe persoane au fost rănite, în urma unui accident produs pe DN2B, lângă orașul Buzău. Tot incidentul a fost transmis LIVE pe Facebook. Accidentul a avut loc miercuri noapte pe DN 2 B, în afara municipiului Buzău.

În timp ce conducea un autoturism pe direcţia Brăila către Buzău, un şofer de 56 de ani, din Tulcea, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeaşi direcţie, de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Brăila, conform News.ro.

În urma impactului, maşina brăileanului a ricoşat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Gălbinaşi, ulterior a părăsit partea carosabilă şi a lovit un cap de pod marginal.

De asemenea, autoturismul tulceanului, a ricoşat într-o autoutilitară condusă pe direcţia Brăila către Buzău, de către un buzoian de 42 de ani, apoi a părăsit partea carosabilă lovind un cap de pod.

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului de 56 de ani, rănirea a 3 pasageri ai acestuia – o tânără de 20 de ani, din Galaţi, altă tânără de 23 de ani, din Bacău şi un bărbat de 41 de ani, din Galaţi.

În urma accidentului, au fost răniţi şi şoferul de 38 de ani şi 2 pasageri ai acestuia, un bărbat de 62 de ani şi o femeie de 60 de ani, ambii din Brăila, aceştia fiind membrii ai aceleiaşi familii.

Toate persoanele au fost preluate de ambulanţă şi transportate la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale, unele dintre victime fiind în stare gravă.

Momentul impactului a fost surprins într-un live pe care-l făcea pe Facebook o tânără, pasageră în maşina al cărei şofer a provocat evenimentul. În maşină se aflau mai multe persoane şi ascultau muzică. Pe imagini se aude ţipătul uneia dintre tinerele din autoturism, apoi transmisiunea se întrerupe. Bărbatul aflat la volanul maşinii din care s-a transmis este cel care a murit în urma accidentului.

Sursa: StirileProtv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com