Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, anunț de ultimă oră privind plata taxei pentru numerele de înmatriculare

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) anunță că, începând cu data de 16.09.2021, se vor putea efectua prin platforma Ghișeul.ro mai multe plăți necesare pentru serviciile instituției.

Astfel, se vor putea achita taxele pentru plăcile cu număr de înmatriculare, atribuirea unui număr preferențial, păstrarea combinației numărului de înmatriculare și confecționarea unor plăci suplimentare.

Plata se poate efectua, fără autentificare, accesând site-ul www.ghișeul.ro și utilizând un card bancar valid. Pentru tranzacțiile efectuate prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, dovada plății este obligatorie. Confirmarea plății se va transmite pe adresa de e-mail indicată de utilizator.

În prezent, prin intermediul site-ului www.ghișeul.ro se mai pot efectua plățile reprezentând contravaloarea permisului de conducere, certificatului de înmatriculare și autorizației de circulație provizorie, potrivit digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com