Zece localități din județul Botoșani în zonă galbenă COVID, o localitate din zona roșie a depășit rata de infectare de 5 la mia de locuitori. Câte îmbolnăviri au fost anunțate joi!

Direcția de Sănătate Publică Botoșanbi a raportat, joi, 79 de noi cazuri de coronavirus în județ. Potrivit sursei citate, 39 dintre persoanele pozitive COVID sunt din municipiul Botoșani, șapte din Dorohoi, câte trei din Corni, Flămânzi, Săveni și Vorona.

De asemenea, câte două cazuri s-au înregistrat în Gorbănești, Răchiți, Sulița  și Vlădeni și câte un caz în localitățile: Bălușeni, Cândești, Coțușca. Cristinești, Curtești, Durnești, Havârna, Ibănești, Mihai Eminescu, Mitoc, Stăuceni, Suharău și Trușești.

Zece localități sunt în zonă galbenă COVID, respectiv municipiul Botoșani, cu o incidență de 1,70 la mia de locuitori, Flămânzi: 2,15 la mie, Curtești-2,19 la mie, Havârna-2,36 la mie, Hlipiceni-2,06 la mie, Ibănești- 2,39 la mie, Mileanca 2,71 la mie, Nicșeni -1,52 la mie, Răchiți-1,59 la mie și Vorniceni 2,44 la mie.

În zonă roșie sunt localitățile Corni-3,80 la mie, Roma -5,10 la mie, Tudora-3,62 la mie. Rata de infectare COVID la nivelul județului este de 1,13 la mie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *