Supraviețuitor de la ATI: Foarte ușor se moare. Discutau cu colegul de pat, iar după 20 de minute era în sacul de nailon

Josef Balla are 46 de ani și este din Cluj-Napoca. Se numără printre cei care au supraviețuit Covid-19 și asta în ciuda faptului că a ajuns la Terapie Intensivă. El a stat o săptămână acasă, sub medicamentație, iar după 5 zile a chemat salvarea pentru că nu mai putea să respire, potrivit stirileprotv.ro.

Apoi, a ajuns la UPU, unde a trebuit să aștepte mai bine de 4 ore până s-a eliberat un pat în ATI. După ce a ieșit din ATI a fost puternic marcat de moartea unor colegi de salon: „Foarte ușor se moare. Discutau asistentele cu colegul de pat 5-10 minute, iar după 20 de minute era mort, era în sacul de nailon”.

Chinul bărbatului a durat mai bine de două luni. O lună și câteva zile în spital și încă o lună a mai folosit oxigenul acasă.

Toată familia s-a vaccinat. El și cele două fete s-au vaccinat cu Pfizer, iar soția cu Astra Zeneca. „În afară de vaccin, altă soluție nu avem. Este singura șansă să scăpăm”, a declarat Josef Balla.

Povestea acestuia a fost publicată pe contul de Facebook Ro Vaccinare, punctându-se faptul că aceasta este o poveste tristă, dar cu final fericit și că multe povești au avut un sfârșit tragic.

“Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19!”, punctează reprezentanții paginii Ro Vaccinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *