Acțiune fără precedent la Botoșani! Poliția obține în instanță o decizie de trecere a unei mașini în proprietatea statului

Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani a obținut în instanță camion o decizie de trecere a unei mașini în proprietatea statului. Judecătoria Botoșani a dispus, miercuri, ca un camion Renault, care a aparținut unui cetățean maghiar, să devină proprietatea statului.

Camionul a fost indisponibilizat într-un dosar penal care îl privea pe cetățeanul Meszaros Istvan, însă la finalul anchetei IPJ i-a trimis mai multe adrese cetățeanului din Ungaria pentru a-și ridica mașina. Pentru că acesta nu a răspuns solicitărilor, polițiștii au făcut acțiune în instanță pentru a trece bunul în proprietatea statului, pentru ca ulterior să poată fi valorificat.

Solutia pe scurt:

În temeiul art. 579 alin. 2 Cod procedură penală, constată trecerea în proprietatea statului a autovehiculul (camion) marca Renault, model S150.08, nr. de înmatriculare LSB-351 (Ungaria), serie şasiu TSCN22276C0300013, capacitate cilindrică 4116 cmc, an fabricaţie 1998, aflat în camera de corpuri delicte din cadrul IPJ Botoşani, ultimul proprietar al bunului fiind numitul MESZAROS ISTVAN. Dispune predarea lucrului organelor în drept a-l prelua sau valorifica potrivit dispoziţiilor legii. În baza art. 275 alin. 3 C.proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestora. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 15 septembrie 2021.

 

 

RAAPPS deține o locuință de protocol la Botoșani. Imobilul, scos la închiriere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *