Zeci de noi cazuri COVID 19, miercuri, în județ. Municipiul Botoșani a intrat în zonă galbenă, alături de alte nouă localități; trei sunt în zonă roșie

Direcția de Sănătate Publică Botoșanbi a raportat, miercuri, 64 de noi cazuri de coronavirus în județ. Potrivit sursei citate, 28 dintre persoanele pozitive COVID sunt din municipiul Botoșani, patru din Tudora, câtre trei persoane din Dorohoi, Curtești și Răchiți.

De asemenea, câte două cazuri s-au înregistrat în Blândești, Săveni,  și Vorniceni și câte un caz în localitățile: Albești, Avrămeni, Bălușeni, Cristești, Dângeni, Flămânzi, Hlipiceni, Manoleasa, Mihai Eminescu, Păltiniș, Santa Mare, Stăuceni, Suharău, Sulița, Vf. Câmpului, Vlădeni și Vorona.

Municipiul Botoșani a intrat de miercuri în zonă galbenă, cu o incidență COVID de 1,55 la mia de locuitori. Tot în zonă galbenă sunt localitățile: Flămânzi: 2,15 la mie, Curtești-1,85 la mie, Havârna-2,36 la mie, Hlipiceni-1,76 la mie, Ibănești- 2,39 la mie, Mileanca 2,71 la mie, Nicșeni -1,52 la mie, Răchiți-1,59 la mie și Vorniceni 2,44 la mie.

În zonă roșie sunt localitățile Corni-3,50 la mie, Roma -4,33 la mie, Tudora-3,21 la mie. Rata de infectare COVID la nivelul județului este de 1,04 la mie.

Autoritățile anunță patru noi decese din cauza COVID, la Botoșani. Una din persoane avea 41 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com