FOTO & VIDEO! Elevii cu 10 la Bacalaureat, premiați de Inspectoratul Școlar Botoșani. Ada Macovei: Voi sunteți cei care ați reușit Bac de 10 în pandemie

Elevii care au promovat Bacalaureatul 2021 cu media 10 au fost premiați, miercuri, la Inspectoratul Școlar Județean. La festivitatea de premiere a participat prefectul de Botoșani Dan Nechifor, subprefectul Aneta Gireadă, inspectori școlari.

Cei 13 absolvenți de liceu cu media 10 la bacalaureat au primit un premiu în valoare de 3000 lei din partea Ministerului Educației pentru performanța obținută, dar și o plachetă și o diplomă din partea Inspectoratului Școlar.

Știm ce înseamnă bacalaureat de 10, dar nu de 10 curat, pentru că eu cel puțin am reușit doar la română și la matematică să iau 10, la celelalte două probe nu am mai reușit performanța aceasta, așa încât apreciez efortul vostru. Cred că este unul care încununează munca de peste ani, că nu ați reușit să luați 10 la bacalaureat doar așa dintr-o întâmplare, drept pentru care efortul susținut și munca susținută trebuie lăudate, încurajate. (…)Cu atât mai important este momentul pentru că voi sunteți cei care ați reușit Bac de 10 în pandemie, poate așa ar fi trebuit să se numească și momentul”, a precizat Ada Macovei, inspectorul general al IșJ Botoșani.

Elevii premiați au fost: Cardaș Tudor, Moruz Medeea Marina și Ungureanu Eliza, toți de la Colegiul Național ”A.T.Laurian”, Brehuescu Gabriel, Mihoreanu Cosmina, Stâncescu Bianca, Moroșan Erik, Huminiuc Narcisa și Constantin Galbău Flavia- toți de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”. De asemenea, a mai fost premiați Ivan Andreea de la Colegiul Economic ”Octav.Onicescu” din Botoșani, Bălăucă Mirela de la Liceul Pedagogic și Căruntu Denisa de la Liceul Regina Maria Dorohoi, Rotariu Georgiana de la Liceul Regina Maria Dorohoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *