Dinamoviștii, avertizați de Florin Prunea înaintea meciului cu FC Botoșani: „Treziți-vă! Vin ăștia de la Botoșani și vă dau cu terenul în cap”

Gabi Torje și Steliano Filip au fost avertizați de Florin Prunea, înaintea următoarei partide de campionat. Dinamo va juca, acasă, cu FC Botoșani, una dintre cele mai bune formații din Liga și, dacă nu vor trece peste eșecul cu FCSB, „câinii” riscă să mai înregistreze o nouă „dramă”.

Situația lui Dinamo începe să fie critică. Este doar pe locul 14 în Liga 1, cu 6 puncte, și a înregistrat cinci înfrângeri consecutive, fără a marca vreun gol. Formația din „Ștefan cel Mare” are neapărată nevoie de puncte, însă etapa viitoare întâlnește o formație foarte bună, pregătită exemplar de Marius Croitoru – FC Botoșani, duminică, 19 septembrie.

Înfrângerea de duminică, scor 0-6 cu FCSB, de pe Arena Națională, ar putea avea repercusiuni și la nivelul băncii tehnice. Dario Bonetti a plecat în Italia, iar zvonurile privind înlocuirea sa nu sunt puține.

Florin Prunea este de părere că dinamoviștii trebuie să treacă rapid peste meciul cu FCSB, iar fotbaliștii cu experiență, mai ales Steliano Filip și Gabriel Torje, să-i strângă pe ceilalți în jurul lor și să nu mai caute tot felul de scuze.

Băieții ăștia să-și revină cu picioarele pe pământ, și Filip și Torje. Până la promisiunea că va juca în play-off e ok, dar să se trezească. Lui Steliano Filip îi spun un singur lucru: o să se lase și el de fotbal. Nu e un discurs care să facă bine grupului. Așa și Torje, ce vreți să fac să mă duc să dau eu din careu?! Gabi Torje nu trebuie să se ia de ei la interviuri. Ei trebuie să strângă grupul acuma, să lase interviuri, strângeți rândurile că vin ăștia, Botoșaniul și vă dă cu terenul în cap. Domnul Torje, ești jucătorul meu că te-am crescut. Lăsați pe Istvan Kovacs că nu de asta ați pierdut. Copii ăștia sunt în genunchi acuma. Vin Ongenda ăștia…”, a declarat Florin Prunea, la ProSport Live.

Sursa: ProSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *