FOTO Incendiu la o biserică! Flăcările au izbucnit la anexele lăcașului de cult

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Breaza și Moldova-Sulița, au intervenit, în noaptea de luni spre marți, cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la anexele unui lăcaș de cult (biserică adventistă) din localitatea Breaza de Sus.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și exista  pericol de propagare la construcția bisericii.

Incendiul a fost lichidat la ora 3:45. Au ars:o magazie pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, o anexă (destinație bucătărie și sală de mese) și camera centralei termice pe aproximativ 200 de metri pătrați. Au mai ars circa 14 tone de carbune tip cox și s-au degradat obiecte de mobilier, electrocasnice, elemente de tâmplărie și alte bunuri.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau deteriorat.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat construcția bisericii, cu bunurile aferente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *