Marius Croitoru: „Să le fie ruşine celor care aruncă noroi”. Costul imens plătit de antrenor pentru Licenţa A

Marius Croitoru (40 de ani) continuă să aibă performanţe cu FC Botoşani, chiar dacă lucrează la o echipă la care jucătorii care se evidenţiază sunt vânduţi rapid de Valeriu Iftime pentru echilibrarea bugetului.

Cu toate că schimbă aproape câte o echipă pe sezon, antrenorul fără Licenţă PRO Marius Croitoru are ochi să ia fotbalişti de valoare, astfel că an de an Botoşaniul se află printre grupările de care adversarii se tem. El este cel care face toate transferurile la echipă.

Pe Marius Croitoru, Licenţa A luată în Moldova l-a costat 15.000 de euro

Marius Croitoru şi-a luat Licenţa A în Republica Moldova, însă această mişcare l-a costat mult, mult mai mult decât ar fi plătit dacă ar fi făcut cursurile în România.

Conform unui posesor de Licenţă A luată în România, contactat de digisport.ro, costurile ar fi în jur de 1.000 de euro.

Croitoru le transmite un mesaj acid celor care îi contestă pe el, pe Mihai Iosif, pe Ilie Poenaru şi pe Andrei Prepeliţă: „Să le fie ruşine celor care aruncă noroi, că noi n-avem carte”.

Cunosc foarte mulţi antrenori care au antrenat cu Licenţă A, ca mine, pe care îi văd foarte deranjaţi acum. Dar ei când antrenau ca mine, nu mai erau deranjaţi. Sunt unii care erau pe la dumneavoastra prin emisiuni şi au antrenat ani de zile cu Licenţa A. Unii şi-au luat licenţa acum, anul acesta. …

Croitoru este dezamăgit de colegii de breaslă care îi critică pe antrenorii care au rezultate, deşi n-au Licenţă PRO

Credeţi că dacă ai Licenţă PRO şi ai rezultate eşti prin emisiuni TV sau acasă? Eu spun că nu, l-ati vedea (n.r. pe antrenorul cu Licenţă PRO) zi de zi la munca. Credeţi că ar fi şi alte cluburi care ar vrea să aibă antrenor cu Licenţa A pe bancă şi să fie în play-off?

Să le fie ruşine tuturor care aruncă noroi, că noi n-avem carte, că au dat bani. Şi noi am dat bani. Pe mine m-a costat dublu ca să fac licenţa A la moldoveni. Dublu! După fiecare modul la care mă duceam acolo trebuia să-mi vină tutorele aici. Mă costă cazarea, mă costă şcoala, mă costă pentru fiecare modul… Mă costă undeva în jur de 15.000 de euro cu totul.

După fiecare modul pe care eu l-am petrecut în Moldova câte trei zile în care nu am putut lipsi decât 10 la sută din ore, maximum permis, îmi venea şi tutorele la mine în ţară câte trei zile. Cazare, masă, diurnă, transport. Lumea nu ştie. Vă spun eu. Văd cu sunt atacat din toate părţile. Atacaţi-mă pe ceea ce fac”, a afirmat, printre altele, Marius Croitoru în direct prin telefon la Digi Sport Special.

Sursa: digisport

One thought on “Marius Croitoru: „Să le fie ruşine celor care aruncă noroi”. Costul imens plătit de antrenor pentru Licenţa A

  1. Draga Marius ai dreptate, toti acesti mojici care te critica sunt niste mojici. In viata lor nu au facut nimic decat sa critice, dealtfel critica acei care nu fac nimic bun!
    Stii proverbul, cainii latra ursul merge, asa si cu tine, lasa-i sa vorbeasca pana le ajunge limba la spate sa se spele ca pisicile. Acesti oameni nu sunt oameni, sunt niste jigodii de pe marginea drumurilor, habar nu au nici de fotbal nici de munca antrenorului. Se spune ca, gura lumii se poate astupa cu rezultatele celui criticat, iar mortii cu pamant. Ei, gura fara judecata, nu au decat sa-si aleaga tabara! Draga Marius Croitoru, cel mai bun antrenor de fotbal dupa Dobrin, la Botosani, esti chiar tu, din aceasta cauza ei, nemernicii te urasc, ca esti muncitor, stii sa lucrezi cu toti jucatorii, stii sa-i alegi pe jucatori. Pentru aceasta te felicit si iti doresc numai rezultate bune si foarte bune. Ai posibilitatea sa ajungi pe locul doi si chiar primul in clasamentul echipelor de fotbal. Nu uita, toti botosanenii te iubim si sa fii mereu antrenor continuu la Botosani. Toate cele bune intregului lot, precum si finantatorului, Domnul Iftime!!! Nenea Mircea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *