FOTO & VIDEO Mai mulți pompieri din Botoșani au fost avansați în grad de Ziua Pompierilor

Mai mulți pompieri din Botoșani au fost avansați în grad, marți, 13 septembrie, de Ziua Pompierilor. Șase pompieri botoşăneni, care au obţinut rezultate foarte bune în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, au fost înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim.

Este vorba de un ofițer și cinci subofițeri, astfel: la gradul de maior: Oana Elena Cercel; la gradul de plutonier adjutant șef: Ciprian Marius Ciocodeică; la gradul de plutonier adjutant: Dumitru Gorgan și Adrian Mihai Ciobanu; la gradul de plutonier: Ciprian Murariu și Meda Crina Dăscălescu.

Evenimentul a avut loc la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, unde s-a ținut și un ceremonial militar, cu respectarea limitărilor impuse de măsurile de prevenire și combatere a noului coronavirus.

S-au citit mesajele autorităţilor administraţiei publice centrale şi locale, Ordinul de zi pe unitate al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al judeţului Botoşani şi ordinele de avansare în grad înainte de termen pentru personalul care și-a îndeplinit, în mod exemplar, atribuţiile de serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *