Ce lucruri nu trebuie să îți lipsească din garderoba de toamnă

Temperaturile au scăzut, soarele este mai palid și diminețile sunt mai răcoroase. Încet, toamna își anunță prezența.

Nu renunța încă la toate ținutele de vară, le poți adapta ușor pentru această toamnă prin adăugarea elementelor călduroase. Ai nevoie doar de câteva lucruri esențiale pentru a construi ținute potrivite pentru orice ocazie.

Vezi mai jos câteva recomandări potrivite pentru orice stil.

  • Puloverele sunt vedeta sezonului. În funcție de ținuta pe care o construiești, alege pulovere cu nasturi, la baza gâtului sau cu guler înalt. Cele supradimensionate îți vor oferi confort în zilele în care îți dorești o ținută relaxată. Pentru ținutele elegante, alege modele uni, din tricot fin, care să îți scoată în evidență silueta. Dacă îți dorești un aspect modern, atunci alege modele mai largi, tricotate, care să îți ofere căldură și confort. Poartă-le cu fuste, rochii, pantaloni sau colanți. Le poți lua ca accesoriu suplimentar, pentru zilele în care se modifică temperatura. Alege culori variate și combină-le cu piesele din garderoba de vară pentru ținute inedite.
  • Imediat ce temperaturile au scăzut, mai ales în zilele mai friguroase, pantalonii de la Fashion Days sunt prima opțiune. În funcție de activitățile din ziua respectivă, alege o pereche de pantaloni eleganți sau o pereche de pantaloni mai confortabili.
  • Blugii sunt prima opțiune pentru zilele în care nu ai întâlniri de afaceri. Poți construi cu ei orice tip de ținută vrei. Sunt perfecți pentru o ținută de birou, o zi relaxantă cu familia sau o petrecere. Îi poți purta ziua, la birou, cu un pulover sau cu o cămașă și seara poți realiza o ținută perfectă pentru un eveniment cu un maiou elegant, un sacou și mărgele. Pantofii stiletto sau sandalele cu toc te vor ajuta să transformi ușor o ținută de zi într-una de seară.
  • Cămășile. Sunt ideale pentru întâlnirile de afaceri, pentru o zi obișnuită la birou sau pentru o ieșire cu prietenii. Alege-le pe cele uni pentru ținute de afaceri și pe cele cu model pentru timpul liber. Le porți purta cu un pulover sau cu un sacou în zilele mai răcoroase. Niciodată nu sunt prea multe. Alege modele clasice și materiale de calitate pe care să le poți folosi mai multe sezoane.
  • Pantalonii de trening și hanoracele. Sunt ținuta perfectă pentru zilele în care îți dorești să te relaxezi. Alege modele potrivite stilului tău și adaugă-le în garderoba de toamnă. Nu purta doar culori închise, sunt zile în care puțin roz îți va face ziua mai frumoasă. Adaugă în garderobă mai multe modele și culori, pe care le poți folosi și în vacanțele de vară, la munte.
  • Eșarfele și fularele. Pot completa perfect orice tip de ținută, îți vor ține de cald și îți vor oferi un aspect șic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *