FOTO & VIDEO! Festivități de deschidere a noului an școlar cu mii de elevi și părinți, la Botoșani. Șefa IȘJ, la Școala 11: Ziua aceasta să fie memorabilă pentru toți cei care se întorc la școală

Nu mai puțin de 63.000 de elevi din județul Botoșani s-au întors, luni, pe băncile școlii. Anul acesta, toate unitățile de învățământ din județul Botoșani au organizat festivități de deschidere a noului an școlar, iar singura regulă respectată pentru prevenirea îmbolnăvirilor a fost aceea de purtare a măștii de protecție.

Prezentă la deschiderea noului an școlar de la Școala 11 Botoșani, Ada Macovei, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean, a cerut cadrelor didactice și elevilor să se respecte măsurile de protecție, astfel încât școala să poată continua cu prezență fizică.

Vă salut cu tot dragul! Vă doresc din tot sufletul să fiți sănătoși, să aveți putere de muncă, copiii să fie la fel de cuminți pe cât sunt de frumoși! Ziua aceasta să fie memorabilă pentru toți cei care se întorc la școală, indiferent că sunt copii, părinți , profesori, angați ai sistemului de învățământ din județul Botoșani și din Școala 11. Distinși colegi, parteneri educaționali, distinși colegi inspectori, distinse doamne director, vă doresc tuturor să aveți un an școlar plin de bucurie, de satisfacțiii, să găsiți în fiecare zi motive pentru a vă bucura de munca dumneavostră , de ceea ce faceți în școală pentru copii, pentru părinți, pentru întreaga comunitate, pentru că Școala 11 este o școală de elită. Aici există toate resursele și umane, și materiale, pentru performanță și de aceea vă mulțumesc că ați adus copiii la Școala la 11 și că ne dați tot ceea ce aveți dvs mai bun. Noi vă vom răsplăti cu toate cunoștințele noastre, cu toată dragostea pe care o purtăm copiilor dvs., cu tot profesionalismul de care putem da dovada și, vă rog, ca să continuăm în formatul acesta cât mai mult timp, să respectați măsurile de siguranță, dragi copii și dragi cadre didactice, stimați colegi, să putem să stăm la școală fără focare de infecție, fără probleme de sănătate și să ne putem vedea zi de zi, să creștem împreună și să ducem școala spre noi culmi de performanță și să rămână un reper în educația boșăneană”, a declarat Ada Macovei la festivitatea de deschidere a anului Școlar la Școala 11 Botoșani, acolo unde este și profesor titular.

One thought on “FOTO & VIDEO! Festivități de deschidere a noului an școlar cu mii de elevi și părinți, la Botoșani. Șefa IȘJ, la Școala 11: Ziua aceasta să fie memorabilă pentru toți cei care se întorc la școală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *