O primărie din Botoșani își construiește un sediu nou. Se știe și firma care va executa lucrarea

primarie sigla generic, stiri, botosaniO primărie din județul Botoșani demolează actualul sediu, făcut din chirpici, și își construiește unul nou. Este vorba de Primăria comunei Corni, care a încheiat contract cu o firmă din Botoșani pentru lucrările de demolare, dar și pentru cele de construcție a noului sediu. Lucrările costă 2,9 milioane de lei și vor fi executate de societatea comercială Elegant Glob SRL Botoșani.

„Dezvoltarea spațiului rural, reflectă în special în îmbunătățirea condițiilor de viață pentru populația rurală și creșterea atractivității acestor zone – constituie una dintre premisele de bază care au stat la baza fundamentării acestui proiect. Pe amplasament se afla două construcții C1, respectiv C2. Se propune demolarea construcției C1, din chirpici, acoperită cu tablă, care funcționează ca sediu al primăriei și care are o suprafață construită la sol de 316 mp.Se propune construirea și dotarea Sediului Primăriei Corni. Oportunitatea investiției este generată de necesitatea de a crea o calitate a serviciilor oferite de Primăria Comunei Corni. Acest proiect are ca scop îmbunătățirea vieții cetățenilor, prin misiunea pe care unitatea administrativă o îndeplinește, prin dorința de a implementa unele măsuri care sa vină în sprijinul locuitorilor săi, astfel încât să perfecționeze calitatea serviciilor oferite de administrația locală”, se arată în fundamentarea acestei investiții.

Probleme grave descoperite la Spitalul Județean Botoșani, după un control. Pacienţii erau conectaţi la aparate de oxigen în apropierea lumânărilor și brichetelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *